Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Επιτέλους..

Έσβησα μια παλιότερη ανάρτηση..Την έβλεπα και ήξερα..Δε μου ταίριαζε..Δεν ήμουν εγώ..Ήμουν το παιδάκι που άκουσε 2-3 λόγια μεγαλυτέρων και τα ξεφούρνιζε για να αποδείξει ότι μεγάλωσε..Δεν ήμουν εγώ..

Πλέον είμαστε τελείως μόνοι μας..Εντάξει έχουμε οικογένεια αλλά τίποτα παραπάνω..Ναι τα καταφέραμε..Μετά από πολλή προσπάθεια..Να γελάσω ή να κλάψω..Δε ξέρω..Υπόμονη(μήπως κάνω συνέχεια υπομονή στη ζωή μου; να σταματήσω και την υπομονή;)..Πέρασαν 5 χρόνια για να ανακαλύψω την προσωπικότητα μου..Καθρέφτη ποτέ μου δεν είχα..Πάντα με έβλεπα καθώς καθρεφτιζόμουν στην επιφάνεια νερού..Για αυτό ..Επιτέλους με είδα..Απέχω πολύ από εκείνο που φανταζόμουν..Παραδόξως είμαι το εντελώς αντίθετο(μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους..).Δε με χαλάω..Μπορώ να βελτιωθώ και θα προσπαθήσω..Σε γενικές γραμμές τρώγομαι(εσωτερικά..γιατί εξωτερικά..).

Τώρα μάλλον μπορώ να κάνω λόγο για μοναξιά..Πριν όχι τόσο..Πρώτη μέρα λοιπόν..Βαρετή όπως οι υπόλοιπες..Τα μόρια του προσώπου μου εκτελούν απλά αρμονική ταλάντωση από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα..Θα τρομοκρατηθώ αν μιλήσω για τα εγκεφαλικά κύτταρα..Το παραλείπω..Εντάξει..Τα ξέρεις..Τα χεις διαβάσει και τα χεις ζήσει..Πάλι τα ίδια λόγια..Κουράζει..

Χμ..Τί άλλο..Ψυχοθεραπεία με βία..Μια χαρά..Μάλλον είναι για το καλό μου..Βέβαια πολλά είναι για το καλό μου και τα προσπερνώ..οκ..έσχατη λύση..Η πρόληψη προηγείται της θεραπείας..Στο τέλος δε θα προλάβω ούτε τη 2η..Προμηνύεται..

Πάω να αδρανοποιηθώ χάρη στην εικόνα..Απλά να περάσει η ζωή μου..Δίχως νόημα..3 μήνες χωρίς νόημα..Ελπίζω να το κερδίσω στους επόμενους..

14 σχόλια:

  1. Γεια σου!Διαβάζω καιρό αυτά που γράφεις και μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι αν και μελαγχολικός..Διάβασα αυτό που έγραψες και νομίζω οτι πόνας για κάτι και οτι κάνεις πλέον κάτι που δεν θέλεις αλλά νιώθεις οτι είναι το σωστό..Δηλαδή διαλέγεις την μοναξιά ενώ φανερώνεις οτι δεν σου αρέσει..Γιατί το κάνεις τότε?Ενώ το ξέρεις οτι κάνεις λάθος,δεν κάνεις πίσω..Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κάνω λάθος..Το σωστό κάνω..Και ήδη νιώθω καλύτερα! Νομίζω πονάς περισσότερο όταν έχεις δίπλα σου άτομα χωρίς ξεκάθαρη διάθεση..Οπότε,από την αρχή για κάτι καλύτερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εννοείς άτομα χωρίς ξεκάθαρη διάθεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε εσύ δεν ξέρεις τι εννοείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το πάω κάπου..Προσπαθώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι και παίρνεις αποφάσεις που πιστεύεις λανθασμένες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάς για κάτι που κατάφερες και μετά μιλάς για μοναξιά..εύκολο συμπέρασμα απο εμένα ή λάθος δικό σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όπως εξήγησα παραπάνω , κάποια πράγματα επιφανειακά μοιάζουν αλλιώς..από τη στιγμή που δε γνωρίζεις δε βγάζεις βέβαια συμπεράσματα..και επίσης σου λέω ότι είμαι καλύτερα..νομίζω είναι απόδειξη της σωστής απόφασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασα και τα υπόλοιπα που έχεις γράψει και μάλλον είσαι πολύ μπερδεμένη..Πιστεύω πως έχει να κάνει και με τον/την συντροφό σου..Την μια δείχνεις οτι το αγαπάς πολύ αυτό το άτομο και την άλλη οτι σε νευριάζει..Σωστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απλά είναι(ήταν μάλλον) τελείως λάθος άτομο :) δε μετανιώνω με τίποτα για την απόφαση μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει καιρό που χωρίσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ti exeis pathei?allakses polu apo tote,gia to kalo s noiazomai na to thimasai

    ΑπάντησηΔιαγραφή