Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Φυγή..

Για άλλη μία φορά κατατρεγμός στο ηλεκτρονικό μου καταφύγιο..Η ανούσια καθημερινότητα μου σκοτώνει κάθε διάθεση για οτιδήποτε..Βασικά η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητα μου δε σκοτώνει , απλά δεν έχει κάτι..Κενή..Κενή..Κενή..Άδεια..Ανούσια..Μοναξιά..Δεν μπορώ να πω πως με πληγώνει η μοναξιά..Αν και δεν πάει καιρός πού είναι φίλη μου..Ίσως φταίει αυτό..Αλλά είναι ανυπόφορο να μην έχω κάποιον να βγω..Να δω τον ήλιο , να πιω έναν καφέ..Οτιδήποτε..Τόση γενικότητα..Καλοδεχούμενη εδώ που φτάσαμε..Όχι ,δεν χάνω αξιοπρέπεια..Απλά είναι τόσο βαρετό να μην έχεις κάποιον..Τέλος πάντων..Αυτή τη φορά δεν προβλέπεται να γυρίσει η σφαίρα..Παλιοπουτάνα..

Τί να πω..Θέλω να αλλάξω όλες(σχεδόν) τις κοινωνικές μου σχέσεις..Γιατί να μη μου ταιριάζει καμία..

Αυτές τις μέρες αναρωτιόμουν..Μήπως είμαι άτομο φύσει μοναχικό;Μήπως δεν ταιριάζει κανένα άτομο μαζί μου;Φιλικά και ερωτικά;Έχω ένα πολύ ανήσυχο και εσωστρεφές μυαλό..Με τίποτα δε συγκεντρώνεται σε ένα πράγμα/άτομο..Τί θα κάνω επιτέλους..Πάντα, όπου και να είμαι , μπορώ να σκέφτομαι άσχετα τελείως πράγματα με εκείνη την ώρα και στιγμή..

Για άλλο ένα βράδυ έχω νεύρα..Φυσικά και σήμερα κάποιο άτομο δεν με καταλαβαίνει..Ναι..Τί όμορφα..Ευτυχώς άρχισα να ελκύω τον Μορφέα..

Καλό σας βράδυ..
Δεν μπορώ παρά να του αφεθώ..

8 σχόλια:

  1. Εγώ σε καταλαβαίνω! :)

    Δεν μπορεί όμως να μη ταιριάζεις με κανέναν. Θα 'ρθει η στιγμή που θα βρεις κάποιον/α, μην ανησυχείς! Κι εγώ στις μοναξιές μου είμαι προς το παρόν, αλλά θέλω να ελπίζω πως θα υπάρξουν καλύτερες μέρες. Mην χάνεις το κουράγιο σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :) αχ αχ..Θα περάσουν οι μέρες..Άντε να ανέβω και το Γολγοθά των πανελληνίων να πάρω στα σοβαρά τη ζωή μου :\

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε να τον ανέβουμε και οι δύο με επιτυχία και να δούμε μία άσπρη μέρα επιτέλους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. se katalavainw mwro mou k to ksereis!!! "E"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κατέβασμα το έχεις σκεφτεί ποτέ; Μόνο το ανέβασμα σκεφτόμαστε :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουκ ολίγες φορές! Άλλες φορές με συνεπαίρνει ένα κύμα αυτοπεποίθησης και πιστεύω ότι θα τα πάω πολύ καλά κι άλλες φορές βουλιάζω μέσα στην απαισιοδοξία και το άγχος μου και πιστεύω ότι δεν θα τα πάω καθόλου καλά!

    Ας διαβάσουμε εμείς κι ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε κι από εκεί και πέρα ας γίνει ό,τι θέλει!!! Δεν θα πεθάνουμε κιόλας! Θα ξαναπροσπαθήσουμε!

    (Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουκ ολίγες φορές! Υπάρχουν φορές που με συνεπαίρνει ένα κύμα αυτοπεποίθησης και πιστεύω πως θα τα πάω πολύ καλά. Υπάρχουν άλλες φορές που βουλιάζω στην απαισιοδοξία και το άγχος και πιστεύω πως δεν θα τα πάω καθόλου καλά.

    Όπως και να 'χει εμείς καλό είναι να διαβάσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε κι από εκεί και πέρα ας γίνει ό,τι θέλει. Θα ξαναπροσπαθήσουμε αν είναι!

    (Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sorry για τα διπλοποσταρίσματα, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται. Σου γράφω κανονικά, αλλά δεν τα εμφανίζει. Όταν ξαναγράφω και ποστάρω τότε εμφανίζει και τα δύο. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή